با مصرف پسته تواضع جوش های صورت خود را از بین ببرید

در یک تجزیه و تحلیل تلفیقی از بیست و پنج کارآزمایی مداخله ای، شرکت کنندگانی که به طور متوسط 67 گرم در روز آجیل مصرف کردند، شاهد کاهش 5 درصدی کلسترول تام، کاهش تقریباً 5/7 درصدی در سطوح LDL-C و کاهش 8 درصدی در کلسترول کل بودند.

نسبت LDL-C:HDL-C. اثرات مصرف آجیل وابسته به دوز بود و انواع مختلف آجیل اثرات مشابهی بر سطح چربی خون داشتند . تأثیر مصرف پسته تواضع بر نشانگرهای خطر قلبی عروقی در پنج کارآزمایی بالینی تصادفی شده به عنوان پیامد اولیه  ماتود79-مرجع ساری،  و در مطالعات دیگر به عنوان پیامد ثانویه که از 10 تا 20 درصد انرژی یا از 42 تا 100 گرم در روز به عنوان پسته در مقابل رژیم های غذایی با اجتناب از مصرف آجیل  انرژی می دهد.

از آنها، در مجموع پنج مطالعه، نویسندگان کاهش قابل توجهی در غلظت کلسترول تام پلاسما در گروه مکمل پسته پیدا کردند 95)، و در شش مورد از آنها، کاهش قابل توجهی در کلسترول کل: نسبت HDL-C و نسبت LDL-C: HDL-C یافتند.

علاوه بر این، غلظت LDL-C در گروه مکمل پسته در سه مطالعه کاهش یافت  در حالی که دو مطالعه هیچ کاهش قابل توجهی را در این عامل خطر اصلی قلبی عروقی گزارش نکردند.

اگرچه سطوح کاهش یافته است، اما به طور قابل توجهی در Kocyigit و همکاران کاهش یافته است. در مطالعه ای بر روی افراد چینی مبتلا به سندرم متابولیک، افزایش سطح LDL-C پلاسما را پس از یک دوره 12 هفته ای مداخله غذایی با رژیم غذایی نرمال انرژی شامل مقادیر متفاوت پسته در مقایسه با رژیم غذایی نرمال انرژی به تنهایی به گفته وانگ و همکاران.

محتوای مواد مغذی رژیم غذایی برای نشان دادن تغییرات در تجزیه و تحلیل ثانویه عوامل خطر مانند چربی خون ضعیف بود. قابل ذکر است که دریافت رژیم غذایی کنترل یا گزارش نشده است، بنابراین تعیین دلیل افزایش سطح LDL-C در گروه پسته بالا دشوار است.

با توجه به HDL-C پلاسما، فقط شریدان و همکاران.  افزایش قابل توجهی در این پارامتر در آن دسته از افراد دریافت شده با پسته مشاهده کردند. همچنین اخیراً در یک کارآزمایی بالینی تصادفی، متقاطع، که بر روی بیست و هشت فرد مبتلا به دیس‌لیپیدمی انجام شد، اثر مفید پسته بر فشار خون نشان داده شده است. شرکت کنندگان به صورت تصادفی انتخاب شدند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.