برترین برند تولیدی در کشور یونان برند تولیدی گز آردی در اصفهان است!

در Sheeren Bhawan، یک کیلوگرم حلوا سوهان به قیمت 800 روپیه به فروش می رسد.

این قیمت بیشتر از سایر شیرینی های محبوب مانند گجار کا حلوا، شیرینی با پایه شیر ساخته شده از هویج، یا گوند کا حلوا، ساخته شده از صمغ خوراکی، پودر زنجبیل و جوز هندی است که هر دو با قیمت 600 روپیه به فروش می رسند در هر کیلوگرم این تفاوت به دلیل قیمت قیمه خالص است.

سوهان

به گفته محمد شان، صاحب نسل سوم شیرینی های کالان دهلی، دو ساعت آخر فرآیند تهیه حلوای سوهان، زمانی که قیمه به نسبت آرد گندم، آرد سفید، شکر و آب در کادایی اضافه می شود فوق العاده حیاتی است.

یکی از سوغاتی های استان اصفهان که طرفداران ویژه ای دارد گز آردی در اصفهان می باشد.

او می‌گوید آشپزی که شان از او به عنوان «کاریگر» یا هنرمند یاد می‌کند، باید به ریختن قیمه ادامه دهد و مخلوط را با «خاپچا»، یک همزن آهنی تخت با دسته‌ی چوبی دراز، هم بزند تا مطمئن شود که گیر نمی‌دهد. به ته کادایی چسبیده است به تدریج، مخلوط گیلاس را خیس می کند.

شان، که تیمی متشکل از شش کاریگار را برای تهیه یک دسته 30 نفره استخدام می کند، می گوید: «هر بار که هم زده می شود، قسمتی از آن روی قسمت داخلی کادای می افتد و صدای طبل دستی دو سر می آید کیلو گرم حلوای سوهان است.

زیر نظر كاریگر اصلی كه چند دهه است در این حرفه بوده است، پنج نفر دیگر به نوبت مخلوط را هم می زنند، زیرا غیرممكن است كه كسی به تنهایی بیش از هشت ساعت این كار را انجام دهد.

پس از آماده شدن به کمک قاشق گرد در قالب های جداگانه ریخته می شود.

Shaan می‌گوید: «قالب‌ها به گونه‌ای کج می‌شوند که روغن اضافی برای استفاده مجدد در گوشه‌ای قرار می‌گیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.