ترفندهای عالی برای پاک کردن رسوبات آهکی که در قوری چینی گل برجسته می بندد!

قوری Yixing Zisha برای دم کردن چای سیاه، چای اولانگ و چای سفید مناسب است آنها را باید در آب بین 85 درجه سانتیگراد تا 185 درجه فارنهایت دم کنید.

 در طول فرآیند دم کردن، کوزه طعم و مواد معدنی چای دم شده را جذب می کند همانطور که گلدان ها خشک می شوند، یک پوشش داخلی منحصر به فرد ایجاد می کنند.

قوری چائوژو:

قوری چائوژو در گوانگدونگ چین تولید می شود شکل گلابی و دهانه ریز آن را برای جلسات انفرادی یا دو نفره ایده آل می کند.

 این قوری توسط Zhang Yinchao ساخته شده است که سالها زیر نظر استاد قوری Xie Hua درس خوانده است او همچنین در یک آکادمی هنر محلی تدریس می کرد.

یکی از بهترین و مناسب ترین طرحهای متنوع قوری، قوری چینی گل برجسته ایرانی می باشد که همواره مورد توجه بسیاری از افراد است.

قوری های Chaozhou به طور سنتی از خاک رس قرمز ساخته می شوند که متخلخل تر از خاک رس Yixing در نظر گرفته می شود.

قوری

 این ماهیتابه ها روی چرخ ها پرتاب می شوند، بنابراین بسیار خوب هستند آن‌ها همچنین به خاطر درپوش‌های محکم خود که هنگام برداشتن مانند شمشیر به هم می‌چسبند، معروف هستند. کیفیت پوشش بستگی به سازنده دارد.

در حالی که ظروف چای Yixing در سراسر سلسله مینگ بسیار مورد توجه بود، چای چائوژو تا همین اواخر در خارج از منطقه ناشناخته بود این به یک ویژگی بارز کیفیت برای متخصصان چای تبدیل شده است.

قوری چینی یک قوری سنتی با دهانه بلند است این ظروف معمولاً از مس ساخته می شوند. فواره بلند به طعم دارتر و معطر تر شدن چای سبز کمک می کند.

 با این حال، آنها فقط برای چای نیستند از کوزه های دهانه بلند نیز می توان برای نگهداری سرکه مانند ترشیجات استفاده کرد.

اجزای اصلی یک قوری چینی بدنه، درب، دهانه و دسته است در حالی که شکل قوری ها در طول زمان تغییر کرده است، طراحی اصلی آن ثابت مانده است.

 قبل از سلسله سونگ، چای در کاسه ها سرو می شد و بعداً با قوری جایگزین شد.

قوری های چینی با بدنه بلند برای تهیه چای بهتر از قوری های کوچکتر هستند یک گلدان بلند امکان همرفت را در طول انفوزیون فراهم می کند بدنه بدون لعاب آن نیز عطرها و طعم ها را جذب می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.