هرکسی که دوست دارد از طریق کتاب های آشپزی در مورد غذاهای شرقی بگذرد، مطمئناً با رب انار برخورد کرده است.
از آنجایی که تا به حال در زوریخ چیزی پیدا نکرده ام خودم آنها را درست کردم.
من خودم رب انار یک لیتری درست کردم که بسیار آسان است، فقط کمی وقت گیر است و چندان سازنده نیست.
اما خیلی پیشاپیش: ارزشش را دارد! ممنون از راهنمایی شما در این بین آنچه را که دنبالش بودم پیدا کردم رب انار را می توانید در تمام خواربارفروشی های ترکیه پیدا کنید.
من توانستم این لیوان کوچک را از آب 2 عدد انار بزرگ تهیه کنم و مانند طلای مایع با آن رفتار کنم طعم آن غنی، میوه ای، شیرین، ترش، تازه است به سادگی بمب گذاری درست مثل یک نارنجک است.
در آشپزی شرقی از رب انار به روشی مشابه سرکه بالزامیک استفاده می شود در سس، دیپ، ماریناد. بلکه در چای. و در موسلی هم طعم خوبی دارد! من کاملاً از این محصول راضی هستم.
در اینجا دستور العمل هایی را خواهید یافت که من در آنها از رب انار استفاده کرده ام.
رب انار شرقی به ندرت در سوپرمارکت های سوئیس ما یافت می شود.
با کمی شانس می توانید آن را از خواربارفروشان عرب تهیه کنید، اما درست کردن آن خودتان یک تکه کیک است تهیه رب انار ما بسیار سریع است.
فقط به این سه ماده نیاز دارید: کمی آب انار، مقداری شکر و کمی آب لیموترش صدا آسان است؟ این است!
مواد لازم برای حدود 200 میلی لیتر ملاس:
750 میلی لیتر آب انار *
100 گرم آب شکر
از یک لیموترش
در اینجا از آب 100٪ فشرده مستقیم استفاده کنید، بدون افزودنی های مصنوعی یا می توانید 6 تا 7 عدد انار بخرید و خودتان آب آن را بگیرید.
اگر در بازل زندگی می کنید، می توانید هم آب میوه و هم میوه را از بقالی های عربی ما تهیه کنید.
اگر می خواهید خودتان آب آن را بگیرید، میوه ها را با چاقوی تیز از وسط نصف کنید و با پرس مرکبات نصف آن را فشار دهید.
احتیاط: بهتر است پیش بند بپوشید و سطح کار خود را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید،زیرا آب قرمز به سختی از روی منسوجات و سطوح شسته می شود در مشرق زمین حتی فرش ها را با آب انار رنگ می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.