توصیه پزشکان به مصرف خرما قصب به افرادی که از کبد چرب رنج می برند!

به این خرماها در اصطلاح محلی خرمای سمران می گویند. آنها محبوب ترین در بازار خارج از کشور هستند که در آن به عنوان خرما Sayer (خرما Sair) شناخته می شوند.

70 تا 80 درصد نخل های خوزستان سایر (سایر) است آنها نیمه خشک با رطوبت کمتر از 17٪ (زیر 15٪) هستند. خرما ایرانی سایر در انواع مختلف و به صورت هسته دار یا بدون هسته موجود می باشد.

منحصر به فرد سایر (Sair) در توانایی آن در تولید شربت عالی به دلیل محتوای قند و ارزش غذایی آن است.

یکی از جالب ترین مشخصات سایر (سایر) ماندگاری بیشتر آن در مقایسه با سایر انواع خرما است خرما سایر بهترین انواع خرما و خمیر خرمای خرد شده را تولید می کند.

خرمای زاهدی نوع کمیاب خرما قصب است که به طور مشخص کوچک، سفت و دارای رنگ طلایی زیبا است.

آنها گوشتی هستند و طعم فوق العاده ای دارند که اغلب یادآور کره بادام زمینی است گهگاه ظاهر می شود با کمی تار که زردآلو خشک را به ذهن می آورد.

خرما

آنها حاوی انواع مواد معدنی (مانند پتاسیم، منیزیم و پروتئین)، ویتامین ها (مانند ویتامین A، ویتامین B کمپلکس و ویتامین C)، قندها (مانند فروکتوز) هستند و نسبت به بسیاری از انواع خرما بسیار کمتر شیرین هستند.

زاهدی ها را می توان در اکثر شهرهای گرمسیری ایران مانند: خوزستان، فارس، بوشهر و استان کرمان کشت کرد. زمان برداشت آنها معمولاً در اواسط شهریور در مناطق مختلف است با این حال در دسترس بودن در بازار از اکتبر تا مارس است.

میزان رطوبت این خرماها کمتر از بقیه است که در این خرما زیر 14 درصد ظاهر می شود خرمای زاهدی غیرقابل انکار خرمای خوش طعمی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.