جایگزینی رژیم غذایی MFA یا n-6 PFA برای SFA، کلسترول خون را کاهش می دهد و ممکن است اثرات مفیدی بر التهاب، ترومبوز و واکنش عروقی داشته باشد.
محتوای PFA در 45 نمونه گردو از پنج استان، همانطور که در نشان داده شده است، اندازه گیری شد. محتوای PFA در 43 گردو از پنج استان بالاتر از 50 درصد بود، انتظار می رود، که نشان می دهد مغز گردو منبع خوبی از PFAs است.
بدن انسان است که نقش های حیاتی زیادی در انواع فعالیت های متابولیک دارد. مغز گردو منبع خوبی از پروتئین ها با اثرات تنظیم کننده ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد توموری است. این مطالعه محتوای پروتئین خام در 45 نمونه گردو را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و تفاوت قابل توجهی در گردو از مناطق مختلف رشد یافت.
گردو در تهران میانگین محتوای پروتئین خام در مغز گردو از استان های هبی و شاندونگ تا 15.0٪ بود که در اکثر انواع گردو از استان های دیگر بیشتر بود.
در کوه های Qinling-Daba، محتوای پروتئین خام در گردو از Shaanxi و Sichuan کمی کمتر بود در 33 نوع گردو از یوننان، میانگین محتوای پروتئین خام نسبتا کمتر بود با دامنه وسیعی از 10.97٪ تا 16.14٪.انواع گردو از مناطق مختلف تولید ممکن است ترکیب اسیدهای چرب یکسانی داشته باشند، اما محتوای نسبی اجزای جداگانه ممکن است به طور قابل توجهی متفاوت باشد.
اسید لینولئیک، اسید اولئیک، اسید لینولنیک، اسید استئاریک و اسید پالمیتیک اسیدهای چرب اصلی موجود در گردو هستند. بنابراین، محتوای اسیدهای چرب اشباع (SFAs)، اسیدهای چرب چند غیراشباع (PFAs)، اسیدهای چرب تک غیراشباع (MFAs)، اسید استئاریک، اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک در 45 نمونه مغز گردو اندازهگیری شد.
به طور کلی، محتوای SFA در گردوهای هبی، شانشی و سیچوان بسیار مشابه بود. میانگین محتوای SFA در مغز گردو یوننان درصد بود که به طور قابل توجهی کمتر از سطح گردوهای چهار استان دیگر بود. این ممکن است به عوامل محیطی یا انواع گردو مرتبط باشد.آجیل سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع است که در بدن انسان نیز ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.