سویه سفید تجاری (192915 AG, Soc, France) A . بیسپور ، کمپوست قارچ و خاک پوششی از شرکت اس ام اس ارسانلار در شهرستان کورکوتلی، استان آنتالیا، ترکیه تهیه شد.
علائم تجاری کمپوست و خاک پوششی به ترتیب Ersan و Çivril بود ترکیب خاک پوششی شامل مواد آلی، سیلت و عناصر مختلف (مانند C، N، P، K، Ca، Mg) بود. هیچ درمانی برای خاک پوشش اعمال نشد.
دو جدایه Çom1 و K39 از مجموعه کشت آزمایشگاه قارچ شناسی موسسه تحقیقات کشاورزی Batı Akdeniz استفاده شد.
هر دو جدایه، Çom1 و K39، قبلاً در سال 2015 از کمپوست قارچ دکمه ای امروز در روستای Çomaklı و منطقه Akyar استان آنتالیا جدا شده بودند.
جدایه ها روی دکستروز آگار سیب زمینی (PDA) در دمای 25 درجه سانتی گراد به مدت 10 روز رشد کردند.
در این شرایط در ابتدا مستعمرات سفید رنگ تشکیل دادند و 4 تا 5 روز بعد کلنی ها در اثر اسپورزایی شروع به سبز شدن کردند.
در سال 2019، پنج باکتری از کمپوست قارچ (فاز 3) جدا شد نمونه ها از مزارع قارچ در شهرستان کورکوتلی، استان آنتالیا به دست آمد.
این جدایه های باکتریایی به عنوان MSG-5، MSG-11، MSG-15، SGM-1 و SGM-2 تعیین شدند.
صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی هر ایزوله باکتری در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت واکنش های گرم جدایه های باکتری با مخلوط کردن باکتری ها با یک قطره در محلول 3 درصد KOH تعیین شد.
صفات بیوشیمیایی جدایه های باکتری بر اساس روش های استاندارد کتابچه راهنمای باکتریولوژی تعیین کننده برگی مشخص شد.
برای تایید هویت مورفولوژیکی و بیوشیمیایی، تشخیص مولکولی نیز انجام شد. DNA هر باکتری با استفاده از کیت خالص سازی DNA پرومگا استخراج و خالص سازی شد. 16S rRNA با استفاده از پرایمرهای اولیگونوکلئوتیدی جهانی است.
جمعیت رو به رشد و زمین های کشاورزی محدود تقاضا برای تولید غذای بیشتر در هر سطح زمین را افزایش داده است. قارچ های خوراکی منبع غنی پروتئین هستند.
قارچ Agaricus bisporus رایج ترین قارچ خوراکی با ارزش اقتصادی بالا است.
یکی از مهمترین مراحل در فرآیند تولید قارچ دکمه ای سفید تولید تخم ریزی می باشد. ساخت میسلیوم خالص با کیفیت بالا در طول تولید تخم ریزی بسیار مهم است.
بررسی ها نشان داده است که در این مرحله از تولید، تغییرات مورفولوژیکی بالایی در برخی قارچ ها ایجاد می شود که باعث تشکیل میسلیوم کرکی شکل می شود.
این پدیده نوعی انحطاط سویه در قارچ های خوراکی است و یکی از بزرگترین دغدغه های تولیدکنندگان قارچ دکمه ای سفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.