قدیمی ترین روش نگهداری میوه ها

خشک کردن قدیمی ترین روش نگهداری مواد غذایی است. در طول تاریخ، از خورشید، باد و آتش دودی برای حذف آب از میوه ها، گوشت ها، غلات و گیاهان استفاده می شد.

طبق تعریف، کم آبی غذا فرآیند حذف آب از غذا با گردش هوای گرم در آن است که از رشد آنزیم ها و باکتری ها جلوگیری می کند.

فواید تغذیه ای غذای خشک و میوه خشک بسته بندی شده
میوه خشک خوشمزه، مغذی، سبک وزن، آماده سازی آسان و نگهداری و استفاده آسان هستند.

انرژی ورودی کمتر از مقدار مورد نیاز برای انجماد یا قوطی است و فضای ذخیره سازی در مقایسه با مقدار مورد نیاز برای قوطی های کنسرو و ظروف فریزر حداقل است.

ارزش غذایی مواد غذایی تنها تحت تأثیر خشک کردن قرار می گیرد و میوه خشک اصفهان رو به کاهش است. ویتامین A در طول خشک شدن حفظ می شود.

میوه خشک استوایی با این حال، از آنجایی که ویتامین A به نور حساس است، مواد غذایی حاوی آن باید در مکان های تاریک نگهداری شوند. سبزیجات زرد و سبز تیره مانند فلفل، هویج، کدو حلوایی زمستانه و سیب زمینی شیرین دارای ویتامین A بالایی هستند.

ویتامین C با قرار گرفتن در معرض گرما از بین می‌رود، اگرچه پیش‌فرآوری غذاها با آب لیمو، پرتقال یا آناناس باعث افزایش محتوای ویتامین C می‌شود.

  • منابع:
    1. Drying Fruits and Vegetables

  • تبلیغات:

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.