متابی سولفیت سدیم سبزی خشک ها

سولفیت سدیم یکی دیگر از محصولات تجاری برای پیش تصفیه غذاها است. متابی سولفیت سدیم در بسیاری از مغازه های عرضه سبزی خشک قورمه سبزی یا برخی از داروخانه ها موجود است.

محصولات را در سبدی به عمق بیش از 2 اینچ، روی آب در حال جوش قرار دهید. با یک درب محکم بپوشانید و مطابق جدول 1 بلانچ کنید.

این محلول فقط برای یک بار غوطه وری مناسب است. بازسازی برای بیش از یک بار استفاده.

1 قاشق غذاخوری متابی سولفیت سدیم را با 1 لیتر آب سرد مخلوط کنید. اجازه دهید میوه ها 10 تا 15 دقیقه خیس بخورند، سپس آبکش کنید و روی سینی های سبزی خشک شده معطر کن قرار دهید.

می توان از بخار آب استفاده کرد، اما طعم و بافت میوه ممکن است تغییر کند. این فرآیند مانند سبزیجات است. آب را به جوش بیاورید.

به طور کلی، سبزیجات برای خشک کردن عالی هستند زیرا حاوی اسید کمتری نسبت به میوه ها هستند و می توان آنها را تا زمانی که شکننده شوند خشک کرد.

هنگامی که سبزیجات به درستی سبزی خشک شوند، تنها 10 درصد رطوبت دارند و هیچ میکروارگانیسم شناخته شده ای نمی تواند در این سطح رشد کند.

محصولات را بشویید، پوست بگیرید و برش دهید. سپس، برای خشک کردن به قطعات برش دهید (ممکن است برش، چوب، مکعب یا خرد شده باشد)، مراقب باشید که هر قسمت سخت یا “چوبی” مورد را جدا کنید.

حتی قطعات یکی از رازهای خشک کردن موفق هستند، زیرا همه با سرعت یکسان خشک می شوند. فقط آنچه را که می توان خشک کرد را در یک زمان آماده کنید.

بلانچ کردن برای سبزیجات توصیه می شود، زیرا فعالیت آنزیمی را که رنگ و طعم را در طول نگهداری کنترل می کند، متوقف می کند.

همچنین به کاهش زمان خشک شدن بسته بندی سبزی خشک خانگی و زمان پخت در انتهای دیگر کمک می کند زیرا دیواره های بافتی محصول شل شده است و رطوبت می تواند راحت تر خارج شده و دوباره وارد شود.

بلانچ با آب جوش یا بلانچ با بخار هر دو موثر هستند، اما بلانچینگ با بخار زمان بیشتری را صرف می کند.

  • منابع:
    • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

    دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

    نظرتان را ثبت نمایید.

    شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.