سیر ترشی شمالی در بسیاری از فرهنگ ها و مناطق مختلف در سراسر جهان یک ماده اصلی هستند، در واقع، آنها بسیار محبوب هستند، فیلم “راغی های کوچک” یک صحنه معروف دارد که یکی از شخصیت ها می خواند “من دو ترشی دارم، دو ترشی دارم، امروز دو ترشی دارم، هی، هی.”
این میان وعده آبدار بیش از 4000 سال پیش در 2400 سال قبل از میلاد شروع شد و بر اساس کانال تاریخ، بینالنهرینهای باستان شروع به خیساندن سیر در سرکه اسیدی کردند.
سیرها ماندگاری زیادی ندارند، بنابراین خیساندن آنها به حفظ مدت طولانی تری کمک می کند و از جمله ترشیهای تاریخ: کلئوپاترا، که عاشق ترشی بود و میگفت اینها چیزی هستند که او را زیبا کردهاند.
ترشی دقیقا چیست؟
آنچه امروزه بسیاری از مردم وقتی به ترشی فکر می کنند به آن فکر می کنند در واقع یک سیر است که می توان آن را هم میوه و هم سبزی دانست.
اساساً یک سبزی است، اما دادگاه عالی ایالات متحده آنها را به دلیل دانه هایشان میوه اعلام کرد، طبق کانال غذا. بهترین از هر دو جهان! آنها را در آب نمک، سرکه یا محلول مشابه دیگری قرار می دهند که سیر را تخمیر می کند.
برای مدتی خیس می شود و به زودی خود را به ترشی سرکه ای تبدیل می کند.
سیر از بوته سیر می آید یا روی انگور می روید. قبل از انجام هر کاری باید آنها را برداشت و شست.
آنها در دماهای گرم رشد می کنند و به آب زیادی نیاز دارند و محلول فرآیند ترشی معمولاً ترکیبی از سرکه، ادویه جات ترشی جات است (از طریق بنیاد کشاورزی آمریکا).
طعم ترشی ها بسته به نوع ترشی متفاوت است و پرطرفدارترین آنها ترشی سیر، ترشی ترش، ترشی نان، خیارشور و نمونه هایی از مجارستان، آلمان و لهستان در هر میوه فروشی نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.