مصرف نخود سبز پاک شده در سه ماهه اول بارداری ممنوع است!

در مورد نخودهایی که برای کنسرو و انجماد در نظر گرفته شده است، میزان قند آن غالب است و به همین دلیل نوع چروکیده آن ترجیح داده می شود.

 البته شکل نخود سبز پاک شده گرد و کوچک البته، صرف نظر از کیفیت و ویژگی های سازگار با کشت آن، عملکرد همچنان یک عامل آزاردهنده است.

انواع نخود فرنگی:
انواع نخود برای کاشت:
در مورد انواع نخود، ویژگی هایی مانند:

زودرسی : می توانند زودرس ، متوسط ​​یا دیررس باشند.
شکل بذر آن در زمان بلوغ: انواع دانه های صاف یا چروکیده وجود دارد.
رنگ دانه در زمان بلوغ: سبز، زرد یا سفید وجود دارد.
اندازه گیاه : کوتاه یا کوتوله زمانی که ارتفاع آنها کمتر از نیم متر باشد، نیمه کوهنورد یا نیمه کوتوله بین نیم تا یک متر هستند. و کوهنورد یا آرم بین یک تا دو متر ارتفاع دارد.
مقصد تولید : غلاف و بذر نخود سبز یا بذر برای مصرف مستقیم یا برای صنعت کنسرو و انجماد.

نخود
در ادامه تعدادی از انواع نخود سبز برای کاشت را نام می بریم که به ما ایده ای از واریته عالی موجود در بازار و تخصص آن را با توجه به مقصد تجاری می دهد:

در مورد نخود سبز صنعتی ، ارقام جدید به طور مداوم در طول زمان ظاهر می شوند این بازار به قدری مهم است که شرکت هایی وجود دارند که بخش خاصی را برای این تخصص زراعی حفظ می کنند.

نمونه ای از آنها Seminis است بهبودهای مورد نظر: روستایی بودن، سلامت گیاه، سهولت در استقرار، تولید و پنجره برداشت و همچنین ویژگی های صنعتی، محتوای ساکارز، طعم، یکنواختی اندازه ها و رنگ، قبل و بعد از بلانچینگ است.

نخود ( Pisum Sativum L.) که در اسپانیا به بازار عرضه می شود سبز، تازه، کامل و لطیف است.

با این حال، علیرغم برگزیت و این واقعیت که کیفیت غذایی رژیم آنگلوساکسون تقریباً در نقطه مقابل رژیم مدیترانه ای برنده جوایز قرار دارد، انگلیسی ها در عرضه و تنوع برخی غذاها از ما جلوتر هستند.

نمونه بارز آن نخود است چنان تنوعی وجود دارد که واژگان آن مجموعه ای کامل از اصطلاحات را برای توصیف انواع مختلف و ارائه ها در خود جای داده است وجه مشترک همه آنها این است که به خانواده و تیره ای مانند نخود (Pisum Sativum L) تعلق دارند.

نخود باغی (نخود سبز یا نخود انگلیسی نیز نامیده می شود.

Pisum sativum L subsp. arvense

غلاف ها سفت و گنبدی شکل و دانه ها (نخود) شیرین است غلاف ها دور ریخته می شوند و فقط محتوای آنها (نخود) مصرف می شود. آنها به صورت تازه یا منجمد فروخته می شوند.

بافت آن هر چه مدت زمان بیشتری از جمع آوری آن بگذرد نشاسته ای و آردی می شود در اسپانیا این نخود سبز به بازار عرضه می شود

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.