معمولا قهوه تلخ بعد از غذا می نوشیم. قهوه به ما کمک می کند تا انرژی خود را بالا نگه داریم زیرا هم لذت بخش است و هم فعالیت ذهنی را تقویت می کند. نقش مهمی در شکل گیری زندگی اجتماعی و فرهنگی در سراسر جهان دارد.
امروزه، به هر حال، مکان هایی که بیشتر در آن معاشرت می کنیم، کافه ها هستند. قهوه یک سرده درختی از تیره Coffea از خانواده madder است.
از بو دادن و آسیاب کردن دانه های میوه این درخت به دست می آید. این هسته که شبیه گیلاس است و رایحه معطر خودش را دارد تا زمانی که فرآوری شود و سر سفره ما آورده شود، داستانی طولانی دارد.
شایعه ای وجود دارد مبنی بر اینکه این میوه مرموز در قرن چهاردهم میلادی توسط چوپانی به نام خلدی که بزهای خود را در فلات های مرتفع جنوب اتیوپی چرا می کرد، کشف شد.
او که متوجه شد بزها در حال خوردن میوه قهوه هستند کنجکاو شد و خودش آن را خورد. فهمید که داره انرژی میده. البته این داستان قهوه که از زبانی به زبان دیگر منتقل شده است، مبنایی ندارد.
داستان قهوه، درختان قهوه برای اولین بار در یمن که ایستگاه بعدی بعد از اتیوپی است دیده می شود. در قرن پانزدهم، روحانیون مسیحی در یمن از نشاط قهوه برای خواندن و دعا بیشتر در طول شب استفاده کردند. این امر توجه تجار را به خود جلب کرد و سپس تجارت آغاز شد.
تولید قهوه فقط در یمن تا پایان قرن هفدهم انجام می شد. پس از آن سریلانکا، جزیره جاوا در اندونزی قرار دارد. بعداً تولید آن در سورینام، برزیل، جامائیکا، کوبا، مکزیک و کلمبیا آغاز شد.
امروزه قهوه بعد از نفت دومین کالا در تجارت جهانی است. برزیل تقریباً نیمی از قهوه جهان امروز را تولید می کند. سپس ویتنام، کلمبیا، بزرگترین تولید کنندگان. پس از آن اندونزی، هند، پرو، اوگاندا، اتیوپی و مکزیک قرار دارند. در بیش از هفتاد کشور جهان تولید می شود.
البته تولید قهوه بیشتر به معنای تولید قهوه بهتر نیست. نوع قهوه ای که تولید می کنید نیز مهم است. اگرچه صدها نوع دانه قهوه وجود دارد، اما بیشترین تولید و تقاضای آن ها دانه های عربیکا، روبوستا، لیبریکا و اکسلسا است. عربیکا و روبوستا درصد تولید و مصرف بسیار بیشتری نسبت به بقیه دارند.
قهوه عربیکا: قهوه عربیکا تولیدی ترین نوع دانه در جهان است. تقریبا 60 درصد از قهوه ای که می نوشید از دانه های عربیکا تهیه می شود.
اگر صحبت از قهوه با کیفیت بالا شد، قطعاً ارزش انتخاب عربیکا را دارد. لازم است قهوه عربیکا را به مقدار کم بخرید و در مدت زمان کوتاهی تازه مصرف کنید و تا حد امکان گرم و ساده بنوشید.
قهوه می تواند تحت تأثیر رایحه سایر میوه ها و ادویه های کاشته شده در همان جغرافیا قرار گیرد. بنابراین، قهوه های تهیه شده از دانه های کشت شده در کشورهای مختلف می توانند بو و طعم متفاوتی داشته باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.