عسل با کیفیت بالا حاوی آنتی اکسیدان های مهمی است.
مانند اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی؛ مانند: فلاونوئیدها که همگی به کاهش خطر حملات قلبی، سکته مغزی و برخی از انواع سرطان کمک می کنند.
ممکن است سلامت چشم را تقویت کنند، و دو مطالعه نشان داد که عسل گندم سیاه سطح آنتی اکسیدان ها را در خون افزایش می دهد.
بسیاری از مطالعات نشان می دهد که عسل ممکن است سطح کلسترول خون را بهبود بخشد.
با بالا بردن سطح کلسترول خوب (به انگلیسی: HDL) به وضوح، و کاهش سطح کلسترول مضر (به انگلیسی: LDL). قد آن نقش عمده ای در بروز تصلب شرایین دارد.
این یک بیماری است که در آن چربی در رگ ها تجمع می یابد و منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود.
مطالعه ای بر روی 55 بیمار انجام شد تا بین مصرف عسل در روسیه و قند سفره و تأثیر هر کدام بر روی کلسترول مقایسه شود، زیرا مشخص شد که عسل باعث کاهش کلسترول می شود.
این یک بیماری است که در آن چربی در رگ ها تجمع می یابد و منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود.
مطالعه ای بر روی 55 بیمار انجام شد تا بین مصرف عسل و قند سفره و تأثیر هر کدام بر روی کلسترول مقایسه شود، زیرا مشخص شد که عسل باعث کاهش کلسترول می شود.
کلسترول مضر 5 درصد و کلسترول خوب را افزایش می دهد و 3.3 درصد علاوه بر آن 1.3 درصد کاهش وزن را به همراه دارد.
به کاهش وزن کمک می کند: عسل یک شیرین کننده طبیعی است و حاوی 22 اسید آمینه به اضافه گروهی از مواد معدنی است که برای فرآیند متابولیسم مهم هستند.
به جلوگیری از چاقی کمک می کند و عسل نیز می تواند به عنوان یک کمک موثر مصرف شود. برای هضم غذا در افرادی که غذا خوردن را حریصانه مصرف می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.