میدانید که پسته خشک خام از دوران ماقبل تاریخ بخشی از رژیم غذایی بشر بوده است و تمدن های گذشته به دلیل خواص تغذیه ای و بالقوه آن برای مدیریت بیماری ها مورد مصرف قرار گرفته اند.
پسته (Pistacia vera L.، خانواده Anacardiaceae) یک آجیل باستانی با تاریخچه ای تاریخی است.
2 درخت پسته کوهی کیلویی بومی خاورمیانه، یکی از قدیمی ترین درختان آجیل گلدار است. سوابق باستان شناسی مصرف اولیه پسته توسط انسان در ترکیه به 7000 سال قبل از میلاد برمی گردد.
افسانه ها حاکی از آن است که ملکه سبا پسته اکبری صادراتی را یک غذای سلطنتی انحصاری اعلام کرد. در قرن اول پس از میلاد، پسته به عنوان یک آجیل با ارزش در رم معرفی شد.
پسته به عنوان یک داروی عامیانه برای انواع بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است و ارزش غذایی بالا و ماندگاری طولانی آن نیز آن را به یک ماده غذایی سبک وزن در میان کاشفان و تاجران اولیه تبدیل کرده است.
درختان پسته فندقی که در آب و هوای گرم شکوفا می شوند، از خاورمیانه تا مدیترانه گسترش یافتند و آجیل به یک غذای لذیذ ارزشمند در میان خانواده سلطنتی، مسافران و افراد عادی تبدیل شد.
در دهه 1880، پسته برای اولین بار به عنوان آجیل مخصوص توسط مردم خاورمیانه به آمریکا وارد شد. درختان پسته در اوایل دهه 1930 به طور تجربی در کالیفرنیا کاشته شدند.
پس از یک دهه تحقیق دقیق و پرورش انتخابی، یک رقم خاص خاورمیانه (کرمان) برای حمایت از تولید تجاری ظهور کرد. پسته در خوشه های سنگین انگور مانند رشد می کند و مانند بادام با پوسته ای گوشتی احاطه شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.